BBQ Kota

Barbecueën in een sfeervolle ambiance, wij zorgen voor een gezellige locatie midden in de Biesbosch. U neemt zelf eten, drinken en uw gasten mee! Wij zorgen er voor dat de BBQ op de door u gekozen tijd gebruiksklaar is. Omdat de BBQ kota in een stilte gebied bij een jachthaven staat en wij de rust willen waarborgen voor al onze gasten is de eindtijd 20:30.

De Kota is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, bruiloft, bedrijfsuitje of gezellig samen zijn met familie en/of vrienden.

Het is ook mogelijk om een complete dag samen te stellen in combinatie met kano, motorboot of sloephuur. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

In de kota is ruimte voor maximaal 20 personen en dit is uit te breiden tot maximaal 40 personen met de naastgelegen partytent. In de BBQ kota is koelruimte aanwezig zodat u uw eten en drinken koel kunt bewaren. Wanneer de partytent erbij betrokken word zullen daar voldoende sta en zitplaatsen aanwezig zijn.

Wanneer u de BBQ zelf verzorgd zijn de kosten p.p €10 met een starttarief van €150.

Wij bieden u ook de mogelijkheid, buiten de maanden juni/juli en augustus, om de BBQ compleet voor u te verzorgen. U heeft dan de keuze uit vlees, vis of een vegetarisch pakket. De koeling word gevuld met drankjes naar keuze. BBQ pakketten zijn te bestellen vanaf €27,95 en drankjes zijn op basis van nacalculatie. Het minimum aantal voor deze mogelijkheid is 10 personen.

Voor overige vragen of het reserveren van de Kota kunt u telefonisch contact opnemen, wij helpen u graag verder.