Tijdelijk buiten gebruik!

Barbecuefeest in de BBQ kota

Midden in de Biesbosch op een prachtige locatie barbecueën met vrienden en familie, klinkt dat niet fantastisch? Het kan in onze BBQ kota. Een geweldige plek voor een feestje of een bedrijfsuitje.

Onze BBQ kota is een ronde, houten hut met ruimte voor 20 personen. Rondom vind je er banken met comfortabele kussens en warme dierenhuiden. In het midden staat de barbecue. Doordat de kota een overdekte binnenruimte is, is het hier goed vertoeven, ook als het een dag minder goed weer is. Geef vooraf aan ons door hoe laat we je kunnen verwachten, dan zorgen wij ervoor dat de barbecue gebruiksklaar is. Je kunt dus direct beginnen door de eerste hapjes op het rooster te leggen. In de BBQ kota is een koeling aanwezig voor het eten en drinken.

Combineer met de partytent

In de kota is ruimte voor maximaal 20 personen. Kom je liever met meer mensen? Dan kunnen we de ruimte uitbreiden door de naastgelegen partytent erbij te betrekken. Dan is er ruimte genoeg om met 40 personen het leven te komen vieren.

Eigen hapjes en drankjes

Je kunt ervoor kiezen zelf de gehele barbecue te verzorgen. In dat geval neem je zelf het eten en de drankjes mee. Die kun je uiteraard koel houden in de koeling. Wanneer je de barbecue zelf verzorgt, zijn de kosten voor het huren van de kota € 10,- per persoon met een starttarief van € 150,-.

Volledig verzorgd

Buiten de zomermaanden juni, juli en augustus bieden we ook de mogelijkheid om de barbecue door ons te laten verzorgen. Vooraf geef je aan ons door wat we voor je kunnen bereiden: een vlees-, vis- of vegetarisch pakket. De koeling wordt gevuld met drankjes naar keuze. Onze barbecuepakketten kun je bestellen vanaf € 27,95. De drankjes verzorgen we op basis van nacalculatie. Je kunt deze verzorgde barbecue bij ons reserveren vanaf 10 personen.

Maak er een dagje Biesbosch van

Heerlijk natuurlijk, zo’n barbecue, maar wil je het feest compleet maken, stel dan een complete dag samen. Hoe leuk is het om eerst per kano, fluisterboot, sloep of sup de natuur van de Biesbosch te ontdekken, om vervolgens terug te komen in onze gezellige jachthaven, waar de barbecue voor je klaar staat?

Stiltegebied

Omdat de BBQ kota in een stiltegebied bij de jachthaven staat en wij de rust willen waarborgen voor al onze gasten is de eindtijd van het gebruik van de kota 20.30 uur.

Meer informatie

Wil je meer weten over alle mogelijkheden, wil je een reservering plaatsen, of heb je vragen? Bel ons dan op 0183 – 501 633. We helpen je graag verder.

kamperen biesbosch