Kom je een boot huren?

Waar ben je aan toe? Een sportief uitje? Of juist een dagje relaxen? Op het water van de Biesbosch komt je in beide gevallen aan je trekken. Kom naar Werkendam en huur één van de vele boten. We hebben er altijd één die bij jouw wensen past, want Jachthaven Van Oversteeg verhuurt een keur aan vaartuigen. En daar heb je geen vaarbewijs voor nodig!

Varen in de Biesbosch

Waarmee vaar jij straks onze gezellige haven uit om de Biesbosch te verkennen? Per kano, per fluisterboot of misschien wel per sloep? Of wil je een sup huren? Welk vaartuig jouw voorkeur ook heeft, op het moment van vertrek sta je op het punt een heerlijke dag te beleven. Peddel met de kano naar kleine kreekjes, leg aan bij een verlaten strandje en geniet van de rust en de natuur van dit bijzondere natuurgebied. Of neem een goed gevulde picknickmand mee en stap met vrienden en familie aan boord van één van onze sloepen. Wij verhuren ze tot een grootte van tien personen. Zo verandert jouw dag vanzelf in een feestje.

Vooraf reserveren

Onze vloot bestaat uit kajaks, Canadese kano’s, Big mama’s (grote kano’s waarin je met 10 personen van het uitje kunt genieten), sloepen, motorboten, fluisterboten en sups. Maar ook visboten, mocht je willen gaan vissen in de Biesbosch. Je kunt het gewenste vaartuig vooraf online reserveren. Een aanrader wanneer er mooi weer wordt voorspeld! Wanneer je vooraf reserveert, kun je de boot of sup de hele dag gebruiken om in de Biesbosch te varen. Huren voor een dagdeel (4 uur) kan ook, maar dan alleen voor tochtjes die na 14 uur beginnen, hier kun je op de dag zelf telefonisch contact voor opnemen.

Belangrijk om te weten

Voor het huren van één van onze boten gelden een paar regels.
– Voor de huur van een kajak, Canadese Big Mama-kano of een (open) motorboot dien je een geldig legitimatiebewijs te overleggen en € 100,- borgsom te betalen.
– Voor de huur van een kajuitboot dien je een geldig legitimatiebewijs te overleggen en € 150,- borgsom te betalen.
– Voor de huur van de sloep, fluisterboot en kajuitvlet dien je een geldig legitimatiebewijs te overleggen en € 250,- borgsom te betalen.

Let op: Borg dient contant te worden voldaan.

– De huur van motorboten en sloepen is altijd exclusief brandstof.
– Op de sloepen en kajuitboten zijn huisdieren niet welkom.
– Op al onze andere boten en kano`s zijn huisdieren wel toegestaan.
– Onze boten worden niet verhuurd voor vrijgezellenfeestjes.
– De huurder van de boot moet minimaal 21 jaar zijn, voor de kajuitvlet en sloepen geldt een minimum leeftijd van 25 jaar.
– Onze sloepen worden niet in groepsverband verhuurd.
– Boten dienen na afloop van jouw dag op het water schoon terug gebracht te worden.

Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0183 – 501 633.