Sloep huren in de Biesbosch
Voor een onvergetelijke dag op het water

Stel je voor: het zonnetje schijnt, je hebt een afspraak met vrienden of familie gemaakt, je hebt een koelbox met verfrissende drankjes en smakelijke hapjes gevuld en bij ons in de jachthaven ligt een prachtige sloep op jullie te wachten. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Huur een sloep en kom genieten van het water en de natuur van de Brabantse Biesbosch.

Sloepen met elektrische motor en benzinemotor

In de vloot van Jachthaven Van Oversteeg vind je sloepen voor 6 tot 10 personen. Er is keuze uit sloepen met een elektrische motor en sloepen met een (rustige) benzinemotor. Om een sloep te huren en ermee door de Biesbosch te kunnen varen heb je geen vaarbewijs nodig. Vaarervaring is wel gewenst! Wil je een dagdeel huren? Dit kun je niet reserveren en is alleen op de dag zelf als last-minute mogelijk, neem hiervoor telefonisch contact op.

sloep huren biesbosch

Van Vossen 500 elektrisch (6 pers.) sloep huren | dag € 175,- / ochtend € 100,- / middag € 120,-

Zin om volop te genieten van de rust in dit unieke natuurgebied? Jachthaven van Oversteeg verhuurt deze sloep die op een elektromotor vaart. Geen hinderlijk geluid dus wanneer je vaart. En om volledig in de relax-modus te komen is deze sloep luxe afgewerkt, met zitkussens voor alle banken, een bimini-top en een ruime stuurstand. Met de 3.5 KW elektromotor kun je 8 uur op kruissnelheid van 6.5 km/h varen. Dat wordt genieten!
Lees je voordat je deze boot reserveert onze regels voor de sloepverhuur?
Geringe diepgang van 45 cm, ideaal voor de kleinke kreekjes.
Voorzien van 12v voor het opladen van de telefoon.

Van Vossen 590 elektrisch (8 pers.) sloep huren | dag € 210,- / middag € 145,-

Zin om volop te genieten van de rust in dit unieke natuurgebied? Jachthaven van Oversteeg verhuurt deze sloep die op een elektromotor vaart. Geen hinderlijk geluid dus wanneer je vaart. En om volledig in de relax-modus te komen is deze sloep luxe afgewerkt, met zitkussens voor alle banken, een buiskap en een ruime stuurstand. Met de 5 KW elektromotor kun je 8 uur op kruissnelheid van 6.5 km/h varen. Dat wordt genieten!
Lees je voordat je deze boot reserveert onze regels voor de sloepverhuur?
Geringe diepgang van 60 cm, ideaal voor de kleinke kreekjes.
Voorzien van 12v voor het opladen van de telefoon.

Van Vossen 600 sloep (8 pers.) sloep huren | dag € 185,- / ochtend € 105,- / middag € 125,-

Een mooie sloep om voor maximaal 8 personen te huren is onze Van Vossen 600. Deze sloep is luxe afgewerkt, met zitkussens voor alle banken, een buiskap en een ruime stuurstand. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te zorgen voor voldoende proviand en een vaarroute (verkrijgbaar in ons café) en je kunt aan boord om de natuur van de Biesbosch verkennen. Ook deze sloep is voorzien van een 12 volt aansluiting, dus mocht je te veel foto’s hebben gemaakt van jullie dagje uit, dan is de telefoon zo weer opgeladen. De krachtige maar stille brandstofmotor, zorgt ervoor dat je op je gemak kunt varen over de kronkelende rivieren. De motor hangt in een geïsoleerde bun waardoor er geen hinderlijk geluid is.
Lees je voordat je deze boot reserveert onze regels voor de sloepverhuur?

Onze sloepen en E-sloepen