Jachthaven Van Oversteeg in het hart van de Biesbosch

jachthaven van oversteeg biesbosch

jachthaven biesbosch

Onze moderne jachthaven ligt verscholen in het hart van de Biesbosch. Vanaf het moment dat je hier wegvaart, word je omringd door een uniek watergebied. Grijp de kans om kreekjes en eilandjes verkennen, te relaxen op een stukje strand, of lekker te zwemmen.

Welkom passanten!

Jachthaven Van Oversteeg verhuurt verschillende vaartuigen, maar ook passanten zijn van harte welkom! Wil je overnachten met jouw eigen boot, dan hebben we vrijwel altijd een plek vrij. Onze steigers zijn voorzien van stroomautomaten en diverse drinkwaterautomaten. Bovendien kun je gebruik maken van onze moderne sanitaire voorzieningen.
Tarieven passanten

Genieten in onze jachthaven midden in de Biesbosch

Vanaf ons terras heb je een fantastisch uitzicht over onze jachthaven en de Biesbosch. Geniet van onze koffie met appeltaart, terwijl je ziet hoe de verhuurboten, kano’s of sups vertrekken; regelmatig onder hilarische omstandigheden.
Heb je kinderen bij je? Ook zij kunnen zich goed vermaken in onze jachthaven. Naast ons terras ligt een ruim opgezette speeltuin, met diverse speeltoestellen en een grote speelweide.

jachthaven biesbosch

Wanneer mogen we jou verwelkomen in onze jachthaven?

Bel ons voor meer informatie: 0183 – 501 633.