Voor de avonturiers
Meerdaagse sup-, kano- & kampeertochten

Heb jij niet genoeg aan één dagje op het water en ben je wel avontuurlijk ingesteld? Dan zijn de meerdaagse kano- & kampeertochten iets voor je. Je vaart per kano naar de mooiste plekjes van de Biesbosch en overnacht middenin de natuur.

Meerdaagse tochten zijn alleen te boeken per dag en niet per 24 uur.
(voorbeeld: maandag 14:00 uur tot dinsdag 14:00 uur is 2 dagen)

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons te kamperen in de Biesbosch: in onze trekkershutten!


scheidingslijn

 

Maak je keuze uit onze kano’s, kajakken of sups!


Camping Biesboschhoeve – de Vischplaat (snelste route: 1,5 uur)


Een mooie kanotocht door de Biesbosch die start bij onze gezellige jachthaven. Voordat je onze jachthaven uit peddelt, geeft één van onze medewerkers je instructies over het gebruik van de kano. Het eerste gedeelte van de route leidt je door brede sloten en kronkelige kreken. Je komt uit bij de schitterende ‘Sloot van Beneden Petrus’. Vervolgens vaar je door naar de ‘Rietplaat’, waar je op het strand een korte rustpauze kunt inlassen. Over open water met prachtige vergezichten zet je koers naar de Visplaat. Hier ga je back-to-basic kamperen op het terrein van boer en boerin Jan en Nancy Saarloos. Wil je je kans grijpen om bevers te spotten, stap dan nogmaals in de kano tegen de schemering en speur naar beweging in het Gat van Honderddertig.

Je kunt de kano`s reserveren via onze website. Voor de kampeerplaats kun je terecht bij de Biesboschhoeve Reserveren verplicht!

Tip: op een half uurtje varen vanaf de kampeerplaats ligt de Deeneplaat. Hier loopt één van de mooiste wandelroutes in de Biesbosch.

scheidingslijn

Camping van Bergeijk (snelste route 2 uur)

Je kunt de kano`s reserveren via onze website. Voor de kampeerplaats kun je terecht bij Boerderij camping van Bergeijk Reserveren verplicht!

 


Paalkampeerplaats de Bevert (snelste route: 2 ¼ uur)

biesbosch varenEen mooie kanotocht door de Biesbosch die start bij onze gezellige jachthaven. Voordat je onze jachthaven uit peddelt, geeft één van onze medewerkers je instructies over het gebruik van de kano.
Het eerste gedeelte van de route leidt je door brede sloten en kronkelige kreken. Je komt uit bij de schitterende Sloot van Beneden Petrus. Daarna kano je door naar de Rietplaat, waar je op het strand een korte rustpauze kunt inlassen. Via het Gat van Honderd en Dertig dat overloopt in het Buiten Kooigat steek je de Ruigt over, op weg naar de Bevert. Aan de Bevert vind je een paalkampeerplaats waar je gratis kunt overnachten. Dichterbij de natuur kom je niet.
Bij de paalkampeerplaats zijn geen sanitaire voorzieningen of drinkwater aanwezig. Reserveren voor een paalkampeerplaats is niet mogelijk.
scheidingslijn

Paalkampeerplaats de Paardenkop (snelste route: 1 ¼ uur)

Een mooie kanotocht door de Biesbosch die start bij onze gezellige jachthaven. Voordat je onze jachthaven uit peddelt, geeft één van onze medewerkers je instructies over het gebruik van de kano.
Het eerste gedeelte van de route leidt je door brede sloten en kronkelige kreken. Je komt uit bij de schitterende Sloot van Beneden Petrus. Vaar door naar de Rietplaat, waar je op het strand een korte rustpauze kunt inlassen. Nadat je weer in de kano bent gestapt, voert de route je over open water, met prachtige vergezichten, naar de Paardenkop. Op deze prachtige paalkampeerplaats zul je overnachten. Hier ben je één met de natuur.
Er zijn geen sanitaire voorzieningen of drinkwater aanwezig. Overnachten is gratis. Reserveren voor een paalkampeerplaats is niet mogelijk.

scheidingslijn

Tips voor jouw kampeertocht

Kampvuur: open vuur op de grond is brandgevaarlijk. Barbecues en vuurkorven moeten daarom tenminste 40 cm boven de grond staan.

Vissen: vissen in de Biesbosch is alleen toegestaan als je in het bezit bent van een vergunning. Een dag-vergunning is bij ons te koop.

Bagage: verpak jouw bagage in vuilniszakken. Helemaal droog blijft het niet in een kano. Voor jouw waardevolle spullen, zoals een telefoon, krijg je een waterdichte ton mee.

Voor de kampeertochten adviseren wij een 2-persoons Canadese kano. Deze kano is even groot als een 3-persoons Canadese kano en biedt genoeg ruimte voor de kampeeruitrusting.

Eten/drinken: wij adviseren je om voldoende eten en drinken mee te nemen. Horeca en winkels bevinden zich alleen aan de buitenrand van de Biesbosch. Dat is voor de meesten van ons best ver varen.

Afval: neem jouw afval mee en deponeer het in de daarvoor bestemde containers op het terrein van onze jachthaven.

scheidingslijn