Natuurlijk kamperen

Trekkershut Pod

kamperen biesboschWil je volop genieten van de natuur, het liefst ook middenin die natuur overnachten, maar hou je ook van een beetje comfort? Dan zijn onze trekkershutten ideaal. Je leeft volop buiten, hebt alle ‘ingrediënten’ van kamperen in de Biesbosch, maar slaapt wel in een bed. Dat klinkt goed, toch?

Kamperen in de Biesbosch

Het heeft iets romantisch en tegelijk iets avontuurlijks: overnachten in de Biesbosch. Als alle dagjesmensen zijn vertrokken, de watervogels tot rust komen en het natuurgebied verstilt, komen juist weer andere bewoners van dit gebied in actie.
De Biesbosch staat bekend om zijn populatie bevers. Als de duisternis invalt, komen zij tevoorschijn om tussen de rietkragen op zoek te gaan naar voedsel en boomwortels. Bij helder weer is het dan ook een aanrader om voor de trekkershut te gaan zitten en te genieten van de enorme sterrenhemel en te luisteren of je hun geritsel misschien hoort.

Genieten van de Biesbosch

Wie een bezoek brengt aan de Biesbosch is er echt helemaal uit. Overdag wil je uiteraard het water op met een kano, sloep of sup en ‘verdwalen’ in de kreekjes en rivieren van dit gebied. Gecontroleerd verdwalen, want natuurlijk neem je een vaarroute mee wanneer je vanuit onze jachthaven het gebied gaat verkennen. Natuurliefhebbers kunnen hier niet alleen terecht voor vertier op het water. Er is in de omgeving meer te beleven. Je kunt hier volop wandelen en fietsen, of een bezoek brengen aan het Biesbosch museum.

kamperen biesboschThuiskomen bij Jachthaven Van Oversteeg

Na zo’n heerlijke dag, waarin je zintuigen zich tegoed hebben gedaan aan de natuur en de frisse lucht, is het fijn ‘thuiskomen’ in onze jachthaven. De deuren van ons café staan voor je open, voor een hapje en een drankje. Stel je voor dat je daarna niet naar huis hoeft, maar kunt overnachten in een van onze trekkershutten…

Kampeer in onze trekkershut, midden in de Biesbosch

Trekt het idee van kamperen in de Biesbosch je wel? Dan is onze trekkershut echt iets voor jou. Na een dag vol inspanning, kom je tot rust in de trekkershut, die is uitgerust met een slaapbank en een tafel met stoelen. Voor de koude nachten is er een elektrische verwarming aanwezig. Zelf zorg je voor beddengoed of een slaapzak, het blijft tenslotte kamperen.

Goedemorgen!

Na zo’n fijne overnachting, wil je met een gevulde maag aan je dag kunnen beginnen. Daarom kun je ’s ochtends gebruik maken van onze broodjesservice, zodat je in de Pod kunt ontbijten. Of reserveer bij het restaurant aan de overkant van de jachthaven voor ontbijt of diner.

Sanitaire voorzieningen

Tijdens jouw verblijf in de Pod kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen die op de jachthaven aanwezig zijn. Voor de douches kun je bij het café muntjes kopen.

Goed om te weten

Maak je gebruik van de trekkershut? Hou hier dan rekening mee.
– Huisdieren zijn beslist niet toegestaan.
– Op de dag van aankomst staat de Pod vanaf 15:00 uur tot jouw beschikking.
– Inchecken is mogelijk tot 18:00 uur.
– Op de dag van vertrek dien je de Pod voor 11:00 uur bezemschoon af te leveren.

Inventarislijst Trekkershutten
Inventarislijst Trekkershut deluxe