Nu bij ons te huur !

Wilt u heerlijk overnachten in het hart van de Brabantse Biesbosch en helemaal één zijn met de natuur, dan is de Pod echt iets voor u. voor de natuur liefhebber is er in de omgeving enorm veel te beleven zoals: wandelen, fietsen, een bezoek brengen aan het Biesbosch museum en ook bieden wij u de mogelijkheid een kano of motorboot te huren. Na een dag vol inspanning kunt u tot rust komen in de Pod, deze is uitgerust met een slaapbank die omgetoverd kan worden tot bed en een tafel met stoelen. Voor de koude nachten is er ook een elektrische verwarming aanwezig. U dient zelf beddengoed of slaapzak mee te nemen. Huisdieren zijn beslist niet toegestaan.

Wij bieden u de mogelijkheid `s morgens gebruik te maken van onze Broodjes service. Aan de overkant van de jachthaven vindt u restaurant de Brabantse Biesbosch, hier kunt u ook terecht voor uw ontbijt, lunch en diner.

Tijdens uw verblijf in de Pod kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen die op de jachthaven aanwezig zijn. Voor de douches kunt u bij de receptie muntjes kopen.

Op de dag van aankomst staat de Pod vanaf 15:00 tot uw beschikking, inchecken is mogelijk tot 18:00 uur.
Op de dag van vertrek dient u de Pod voor 11:00 bezemschoon af te leveren.

Inventarislijst Trekkershutten
Inventarislijst Trekkershut deluxe